Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BACKSTREET

vi dominerar inga spalter

vi är skuggsidans gestalter, min vän

och fast det är ganska kallt här

så lever vi än

nej, inga gratisätarfester

blir vi inbjudna till

för vi är främlingar och gäster

men aldrig på det sätt NI vill

vi celebreras ej i pressen

med de upphaussade ässen, min vän

vi står vid sidan av noblessen

och vägrar fjäska för den

LARZ GUSTAFSSON

14/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 17:38



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Med självrespekten i behåll!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP