Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄSTAN BEKYMMERSFRI

ger mig iväg nu

med stor förväntan

med stark förväntan

i hjärtat mitt

nu sprider solen

sitt ljus i gläntan

livet är nästan

bekymmersfritt

nu ska jag upptäcka

dolda skatter

kartan med krysset

har blivit min

långt bortom krigslarm

och kpistsmatter

ser jag en soluppgång

och den är din!

nu är jag uppspelt

och exalterad

det är en härlig eufori

jag drar till city

och promenerar

där är jag nästan

bekymmersfri

när du tömt kalken

du måste tömma

och när du burit

ditt tunga kors

så kan du fortsätta

vackert drömma

då vill det strömma

i varje fors

LARZ GUSTAFSSON   081014




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-14 17:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Här var det glädje och livslust , bubblande....
2008-10-14

  mare VIP
denna var härlig att läsa !!
2008-10-14

  hero40 VIP
En stark text framställd
med stark poetisk och
själslig inlevelse. Applåd!
2008-10-14

  Måna N. Berger
Hör jag en vårbäck porla i oktober? :)
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP