Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte säker på att jag gillar det

Kände mig inte så säker längre.

Säker på att fingrarna skulle knattra mot tangenterna.
Dansa som en evighetsballrina.


Kände mig inte säker på det mer.

Mina fingrar kommer halka och slinta.
Och alldeles stelna i kramp och vilsenhet.



Känner mig inte så säker längre.

På att vi skulle kunna hålla ihop.
Utan att döda varandras känslor.


Känner mig inte säker alls.
För jag känner hur du blir gråare och gråare.
Och det svider i hjärtat.



Jag vill inte förstöra något.
Du var det finaste jag visste.
Nu är du mer lik mig.




Långsamt byter vi platser.





Och jag är inte säker

på att jag gillar det.




Fri vers av HerrGlad
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-14 21:04



Bookmark and Share


  soulmate_
fan vilken skön läsning.du är pretty wonderful och du gjorde just min dag.tack för dina ord.

peace

/S
2008-12-08

  Lina Hellstrand
herregud...
bland det vackraste jag läst av dig.

kärleken är svår att förstå sig på.
jag har nog inte gjort det än.
2008-10-27

  bögpoesi
Du anar inte när jag berättar för dig att denna text sätter ord i min livsituation just nu

Jag vet inte heller om jag tycker om att vara tillsammans med mig själv.
/Jamin
2008-10-26

  wearealllost
Gud, helt magnifik.
Sjukt bra text.
Man vill verkligen inte förstöra ngnting som man har med nån annan, (om det var så det var tänkt) och man vet inte vad man ska välja lixx.
Jätte bra!
Applåder!
2008-10-22

  inutimonster
känner igen det där, "Jag vill inte förstöra något. Du var det finaste jag visste." och "Långsamt byter vi platser". att förlora sig själv till någon annan. det är förbannat vackert och fruktansvärt. jag är inte säker på att jag gillar det heller, men så här mycket vet jag

din text, den gillar jag
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad