Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Måsar i skyn skriker ut
Deras lycka och sorg
Deras kärlek och hat
Deras frihet
Det finns inget att dölja
Det finns ingen skam
De flyger dit vinden för dem
Följer den med utsträckta vingar
Genom sol och klarblå himmel
Genom svarta moln och muller av åska
Och slutar aldrig skrika
Slutar aldrig vara ärliga
Förblir ständigt fria







Fri vers av Bittermörk Johansson
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-10-14 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittermörk Johansson
Bittermörk Johansson