Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Larz Gustafsson


EN BLUES INOM MIG

tio grader varmt i dag

och folk ser sura ut

det är kallt om fötterna

och pengarna är slut

på centralstationen

ser jag gyllenskepp och blom

går här med passionen

som min enda egendom

tro det eller ej

men det pågår en blues inom mig

sol på tegelpannorna

och grus i ögonen

ute flyger tranorna

mot söderns land igen

var är joan jett när jag

vill ha henne som mest?

livet övergick från fest

och till att bli protest

tro det eller ej

men det pågår en blues inom mig

fyll min dag med munspelssolon

kyss mig tills jag dör

ska jag lägga sista slantarna

på mjölk och smör?

ville hyra film men jag

har faktiskt inte råd

tröstar mig med orden:

kommer nöd så kommer nåd

tro det eller ej

men det pågår en blues inom mig

LARZ GUSTAFSSON   15/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-15 19:37



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Snyggt, skulle gärna höra melodin också/B
2008-10-17

  Elaine.S VIP
Ord och musik, en fin kombination
skulle gärna höra dig ta en ton...
2008-10-15

  anits VIP
En mycket vacker blues
känner rytmen
2008-10-15

  Måna N. Berger
Det känns som tidig vår mitt i oktober!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP