Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodets regniga ballad

Regnet faller, men jag känner inget alls

Likaså om snaran runt min hals

Hoppet sägs vara det sista som man mister

För mig är nog hoppet det första som brister

I ett fall mot evig avgrund

Men ändå utan den minsta avund

Ser jag på allt som en gång var

Vad gör du då, kvar?




Fri vers av sincan
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan