Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu eller aldrig


Fri

Nu släpper jag
all klagan
all misstro
allt tvivel
all rädsla
alla anklagelser
allt dömande
allt gruff och gnäll
ja - all negativitet

Nu släpper jag
mig själv FRI
att leva och älska
här och nu

Det förflutna
har redan hänt
och jag förlåter
mig och andra
försonas med allt

Nu släpper jag
mig själv FRI
att skratta och njuta
älska och bli älskad

NU är tiden
NU, NU, NU




Fri vers av KarinAmanda
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda