Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅREN ÄR LÖS!

arbetslös

kärlekslös

orkeslös

karaktärslös

i största allmänhet

fredlös

rastlös

rolös

och väldigt troläs

i synnerhet

hållningslös

maktlös

tygellös

en ganska olycklig

kombination

sanslös

hejdlös

utsiktslös

kokar av vrede

och aversion

LARZ GUSTAFSSON  081017




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-17 17:53



Bookmark and Share


    LitenSyster
Det är alltid kul att se hur sättet man ser sig själv ofta skiljer sig mil ifrån hur andra ser en.

Jag är också en dåre som är lös, skruvlös. :)

Bra skrivet.
2008-10-18

  mare VIP
Orkeslös......men Gud hjälper, Psaltaren 71.....
2008-10-18

  Elaine.S VIP
Men du är inte känslolös...och
just det är du bra på att beskriva...bland annat!!
2008-10-18

  Måna N. Berger
Mål-lös men inte mållös, lössläppt vrede i vilt sken över tangentbordet, målsökande!
2008-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Men jag känner mig själv och vet att jag är både makt- och orkeslös.
2008-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Fruktansvärt primitiv, dum och meningslös kommentar.
Jag dricker inte alkohol.
Sänker mig inte till den nivån.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP