Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Langrath


Till en vän

Om livets väg

vet vi intet.

 

Likt havet förs vi

fram och åter.

 

En ny vändning

har skett i ditt liv.

 

Dina ögon i mina

talade en gång

om glädje och sorg.

 

Ett redskap blev du

för att med värme smälta

min offermantel.

 

Och visa att livet är

glädje.

 

Du trodde på mig.

Accepterade mig

utan förbehåll.

 

Och jag klev ut i livet

igen.

 

Kärlekens gåva

är du bärare av.

 

Och du hittade själv

tillbaka dit du skulle.

 

Jag bär din vänskap i

mitt hjärta.

 

I min bön vill

jag bära er

genom framtiden.

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-17 20:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En helt underbar dikt till kära vännen!!
vackert varmt och känslofullt!
2009-08-10

    ej medlem längre
Oh så vackert skrivet. Dina formuleringar är så otroligt skickliga och träffsäkra.
2009-06-24

  Fredrik P. VIP
vacker tillägnan
åt en vän.

/Om livets väg
vet vi intet./

citatet väcker
minnet om tankar
kring min väg...
jag kan bara
se den i bakspegeln
och då blir den
tydlig...
2009-02-05

  lyckeli
du fångar mig med ditt språk...
äter du poesi
till frukost ; ) ?
2009-01-26

  Freeman
Oj vilken kärlek...vilken dikt om det största här i tillvaron...fantastiskt fint skrivet av dig, Eva! *applåder*
Bilden är också underbar!
2008-12-01

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"!
Applåd!
2008-10-31

  Smurfan
Vacker, så vacker.
:)
2008-10-17

  Sladjana Zubcevic
"Dina ögon i mina

talade en gång

om glädje och sorg."
Så vackert skrivet.
2008-10-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
Vilken innerlig och väldigt vacker text! Lyckliga den som är tillägnad den texten. Kram
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP