Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad



älskar dig

saknar dig

dör utan dig


håll mig


tätt intill

låt mig domna

i din famn




Fri vers av sunnanvind
Läst 310 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-17 23:05



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Om du dör
hur ska han hinna dit?
2008-10-20

  Peter Matsa
Kort, konscis
och såååå mycket känsla!
2008-10-19

  Sladjana Zubcevic
Vackert.
2008-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Kärlek när det är som bäst, och saknaden blir då ett bevis på den starka kärleken. Vackert/B
2008-10-18

  friheten
Stark och stor längta i dessa rader.
2008-10-18

  Eaglemountains VIP
Så mycket känsla i några rader....bra skrivet....
2008-10-18

  Blåbäret
saknaden kan verkligen förtära en inifrån...bara saknaden av famnen är nog...av andetagen vid ens sida...av handen som stryker kinden...så längtansfull i sin saknad...applåder
2008-10-17

    JJ VIP
Starkt längtande! Känns verkligen igen! Mvh. JJ.
2008-10-17

  anits VIP
Vacker kärlekslängtan
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind