Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPEGLARNA LJUGER

ro i härjat sinne

hela delad håg

Gud, som bor därinne

ge min rygg mer råg

allt är demolerat

allting är förstört

varningslampan blinkar

snart är loppet kört

alla speglar ljuger

livet känns genant

någon sa jag duger

det är inte sant

snart ska seglen revas

resan blev så kort

livet skulle levas

det har slösats bort

LARZ GUSTAFSSON  18/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-18 19:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Din poesi är fantastisk att läsa,
Gud ser dig han ser att du
duger, precis som du är
2008-10-18

  Elaine.S VIP
När man mår så där så finns bara egna sanningar
och säger de att man inte duger så gör man inte det...
men det finns andra som ser dig utifrån och som en av dem säger jag att du duger...och är ett av Guds älskade barn..kram!!
2008-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Du berör så naket med dina ord.
Det känns att läsa, och jag
blir
fylld ilska.
Inte ilska över dig, utan över att
livet är orättvist./B
2008-10-18

  Måna N. Berger
Den som sa att du duger ljög inte.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP