Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Holy shit...min mus(a) har fått frispel...


Den friserade poesin


Postmodernt hårklyveri

[enligt vem]


Tangenternas skugga

[säger andra]


Inga klipp
göres idag

Skärningspunkt
gjord av uppsåt

Rakhyveln är slö

[muttrar Ockham]




Övriga genrer av J A Nicander
Läst 658 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-18 23:18



Bookmark and Share


  Don Michael
Lite Dr. SnAggles över det...me like!
2008-10-19

  Regular
Rolig läsning även om man blev lite förskräckt av tanken på en mus(a) som fått frispel
2008-10-18

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
" Holy shit...min mus(a) har fått frispel..."

Inget dåligt frispel, av orden att läsa,

- Skärningspunkten är gjord, av uppsåt

gillas :)
2008-10-18

  Sanningsägaren VIP
me like
det yviga avskalade
i denna tudelade helhet
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander