Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare än man anar

När det inom en vill ut

finns det någon där som vill lysssna

När tårar faller ner på kind

finns det någon där som vill trösta

När smärtan inom en vill slippas

finns det någon där som vill lindra

 

Det finns någon

närmare än man anar

 

kanske

bara svår att hitta




Fri vers av Cajsa
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-19 21:32



Bookmark and Share


  Mats Henricson
DET fixar du, du är ju söt och fin ! Dessutom SKRIVER du bra !
2008-10-19

  friheten
Så bra skriven, gillas!!!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg