Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T du berör mig


Äventyr

Du och jag
Vi är ute och flyger

Flyger över ängar
och flyger över hav

Vi är ute på äventyr
Bara du och jag

Det var så längesen
jag fick älska dig

Vi är ensamma
Och vi är osynliga

Vi kan bara se varandra
ingen kan se oss

Jag vill ha dig nära mig igen
Så nära, jag har väntat så länge

På att få ha dig nära
Stanna hos mig




Fri vers av shelbie
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 00:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Påminner mig om Lennons "Starting Over" där han sjunger till Yoko att de borde flyga i väg, bara de två. Det var så längesedan.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

shelbie
shelbie