Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min fantasi


Ska man behöva en titel?

Spöken kikar över axeln för att se vart jag går,
i dimmiga skogar bland djupa snår

Jag gömmer mig för allt omkring
Ingenstans bland massa ting

Det är buskar och blåbär
Lingon, träd och annat här

Fåglar på grenar
Vatten och stenar

I mossen lurar djur
Men i verkligheten sitter de i bur




Fri vers av shelbie
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-10-20 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shelbie
shelbie