Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Skådar in i ett skuldbelastat psyke.




Hörnen har färgats svarta av ångest,




Förkolnat allt sinne för förnuft.


 


Hjärtat bearbetar hundra panikslagna slag i sekunden,



 

dunk, dunk,


 

med risk för explosion.


 


Kallsvett blandas med saliv




I ett sömnlöst tillstånd,




och tankarna färgas i samma tema.




Själv skulle jag inte ha vågat




Fri vers av Sofiapoema
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-08-06 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra
2005-08-07

  Sofiapoema
tack för alla lärorika kommenterer!
2005-08-06

    ej medlem längre
Hendersson gav klart för lite poäng!
2005-08-06

    ej medlem längre
Bra!
Funderar bara lite på "höronrna" - skulle nog själv skriva "hörnen".
Och:
Jag skulle inte vågat
Menar du:
Jag skulle inte ha vågat
eller
Jag själv skulle inte ha vågat
- eller något annat? Tycker deb raden är lite halv.
2005-08-06

    ej medlem längre
Jag förundras över ditt sätt att binda orden. Du behärskar en del av lyrikens konst som inte jag behärskar. Du skriver med en annan stil i denna dikt och jag gillar det väldigt mycket.
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema