Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blodlönnen på jobbet är nu nästan tom, utom några vilsna löv


Eldens hav

Vinden ryter
genom lönnens kvastar
bara en flaga
av ett barn vinkar kvar

darrar, mot skyar
längtan den tar
sina systrar och bröder
målar marken till eldens hav




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-22 14:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilken underbar bild du målar av oktobermarken
2008-10-27

  Nasrin
WoW ! Vilka vackra känsla av lönnlöv!
Vackert skrivet!
2008-10-25

    Maria Malm
Ett vackert eldhav..
2008-10-23

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-10-22

  Maria T
Vilket underbart vackert konstverk
du gör av blodlönnens blad
2008-10-22

  Kristina Wallbing
Åh, så fint! Lönnlöv är alldeles speciellt vackra!
2008-10-22

    Bodil Sandberg
Underbart vacker Fredrik..älskar den..varma applåder!!!
2008-10-22

  anits VIP
Underbart vackert och målande
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö