Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om/När/Ifall du behöver...

 

 

Jag är alltid Dig nära fast Du inte ser mig


sveper omkring och beskyddar Dig


ger Dig värme och en kram om Du gråter


sänder styrka så Du elakheter förlåter


när Du är glad, nöjd och full av skratt


då sover jag lugnt och skönt denna natt


Känn Dig fri att söka skydd under mina vingar


om Du känner att det trygghet bringar...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 451 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-23 00:07



Bookmark and Share


  Blåbäret
håller med micke marin...känns som en kvällsbön så vacker och skön att uttala och känna...
2008-10-24

  Havsbris
även de som inte
känner dig eller inte
tillhör dina vänner kretsar,
kan inte gå orörd av dina
värm, kärlek och vänskap
känslor... Äkthet och ärlighet!!

Du berör varje och en själar
och hjärtan ;o)

man vill vara kvar här i din
sida, sidan man läser dina
ord, din averser nu,så tryggt,
bekvämt, varmt
och säkert en känner sig...

En välsignelse är du, alla
som kan kallar dig vän, vet
det, de andra vill ha dig...

TACK, du gjorde min dag!
BRAVO!
2008-10-24

  friheten
Så vacker skriven
2008-10-23

  Johan Bergstjärna VIP
Ja Tack! : )) ; )
Fint!
2008-10-23

  micke marin
så..nu blev jag lugn igen
att ha någon som dig..
måste vara/är betryggande
en fin text
som en bön att läsa innan man ska sova
2008-10-23

  Mygg
Men den här är ju alldeles underbar!!!! Måste vara ett modershjärta som bultar så högt i bakgrunden!!!
2008-10-23

  thyra
Trösterika ord. Fint skrivna!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du