Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAILOR

du leker mig vild

och sen flyr du fältet

det hela blir till

ett slag under bältet

du frestar mig svårt

och drar dig tillbaka

det känns extra hårt

att aldrig få smaka...

det blir ingen film

och knappt ens en trailer

jag vill ju bli

din sexige sailor...

LARZ GUSTAFSSON   23/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 11:08



Bookmark and Share


  mare VIP
bra ordat..
2008-10-23

    ej medlem längre
Fint skrivet min vän!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP