Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt i mitt hjärta


Kom in i mitt hjärta och se
att varenda hjärtcell föreställer dig




Fri vers av Endless Love MS
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 16:14



Bookmark and Share


  friheten
Oh, så underbar skriven
2008-10-24

  VildLilja
Åh va fint!!!
Det hade kunnat vara mina ord till min kärlek!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS