Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ trivs

Kvällsskymning

stjärnorna smyger sig fram

mångubben vaknar

 

Livet stilla och lugnt

Andetag nya och fräscha

 

Kvällsskymning

ljusen brinner i frid

glädjen föds

 

Hjärtat varmt och hoppfullt

Tankar klara och rena

 

Ögon öppnas

själ trivs




Fri vers av Cajsa
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-24 18:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
En myskvälls-dikt!
2008-10-25

  Mats Henricson
Ett lugn och en vilsamhet färgar denna optimistiska dikt, man riktigt myser !
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg