Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reality

"Hör du sången dom spelar på radion, varje ord verkar handla om dig"

Jag saknar dig..så himla mycket..

Vill äta bilar med dig, ge dig dom gröna och så ger du mig dom rosa, sen slåss vi om dom vita..

Vill läsa Elvis med dig i dagens Metro och skratta vid samma tillfälle som dig..

Jag vill luta mig mot dig när du håller armen runt mig på bussen..men nu är bara fönstret där..

Vill springa emot dig när du går av pendeln när jag inte träffat dig på ett tag..

Jag vill åka pulka med dig och ramla av och ligga där i snön och skratta..

Och så vill jag åka båt med dig, turas om att ro eller ta varsin åra..

Sitta bakom dig när vi åker moppe och krama dig..

Plocka jordgubbar på självplocket..efter stängningsdags :)

Eller bara sitta med dig och prata eller vara tyst, titta in i dina ögon, kyssa dina läppar och känna hur gott du luktar.

Men det går väl inte, för det här är verkligheten.




Övriga genrer av shelbie
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shelbie
shelbie