Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flög farligt nära.



Flög nära.


Farligt nära solen ett tag.


Har gjort det förr


Blivit bränd


Illa bränd


Ärren har inte bleknat


Flyger inte nära någon sol längre


Smyger


Kryper


I skuggorna


där jag nu hör hemma









Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean