"Army of one" (John Lydon)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Army of one" (John Lydon)


GANZ ALLEIN

nu utgör jag min egen subkultur

alla de övriga bröt jag mig ur

här finns det faktiskt bara plats för en

det är den uppenbara sanningen

om du betraktar det som ett problem

och kanske tycker jag är väl extrem

så existerar det en enda kur:

iscensätt någon egen subkultur!

LARZ GUSTAFSSON   081025




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-25 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP