Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger kvar

Ligger i sängen

svart runt omkring

blåsten hörs genom vädringsfönstret

 

Tittar upp i taket

slår händerna för ansiktet

den första tåren rinner

 

Ligger i sängen

smärta genom själen

värdelösheten tittar åter förbi

 

Tittar in i väggen

låter tårarna rinna ut

somnar av utmattningens svaghet

 

Ligger i sängen

orkar knappt gå upp

kropp bär inte

ligger kvar




Fri vers av Cajsa
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 23:18



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Oj,oj , oj, Inte bra, men Din Ungdom gör att DU kommer igen !!!!!
2008-10-26

    Maria Malm
Den där "värdelösheten" har ingen rätt att titta in på besök.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg