Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar på Poeter.se

Änglar som sprider tröst

lycka och hopp

 sprider sin stjärnglans

här på

Poeter.se

 

Ord ges av vänner

går rakt in i hjärtats mitt

stannar

 

Inte en dag jag ångrar

mitt medlemsskap här

 

Fina, omtänksamma personer

skänker

värme och värdefullhet

 

Tack för att ni finns

när

mörkret omringar

 

tårar ni torkar

när livet blir för mycket

 

Tack för att ni finns

när

lyckan föds

 

skrattet ni ger

när livet får nya möjligheter

 

Utan er

vad skulle jag göra

 

Ni ger mig styrka och mod

att

orka vidare

söka nya vägar

gå framåt

 

Ni betyder massor för mig

glöm aldrig det

 

Tack för att ni finns




Fri vers av Cajsa
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-26 16:43



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Tusen tack själv för denna fina kärleksfulla text till oss alla här på poeter jag känner samma sak som dig

kram Anna-Karin
2008-10-27

  Gunilla Karlsson
Tack själv!
Änglar finns...
2008-10-26

    Lindizz
Fina värmande ord, tack själv vännen, kram
2008-10-26

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet och... tack för att du finns!
2008-10-26

  Arcadia1
Det var minsann fina ord att läsa. Tack själv! Det Du gör är fantastiskt för många här inne, det är jag övertygad om.
2008-10-26

  Jessica Ebbesson
Tack själv min skrivarvän!
2008-10-26

    Maria Malm
En hjärtinnerligt varm text. Gott att du finns"
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg