Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna ögon

Sluter ögonen

somnar till sist av tårar

 

var finns du, glädjen?




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-27 18:36



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så nära,men ändå så långt bort..Visst..känslosamt/B
2008-10-30

  Mats Henricson
runt hörnet KAN den finnas, den som söker glädjen finner den ofta....
2008-10-27

  Mona*
Kanske bortom natten fylls det tomma...
2008-10-27

  Just Emotions
känns väl igen.. bra skrivet!
2008-10-27

  friheten
så bra skriven om tårar
2008-10-27

    Askes
En fin liten senruy, eller vad det heter.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg