Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I flyttlådorna

 

i flyttlådorna

packade under bråte:

kantstötta känslor

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-27 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just det, det är inte bara lådorna som får sig en törn ...
2008-10-28

  Per Rydberg
Väl beskriver du det där djupet som vi inte ens själva riktigt vågar ta i än mindre låta någon annan få se!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP