Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du tror jag sover



I tysta andetag
till rytmen av sekundvisaren
strilas gatljuset
över stilla kroppar

ligger varsamt fast
i din famn och blundar

för kanske då
viskar du de magiska orden










Fri vers av Agnes
Läst 618 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-28 23:48



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Minner mig om sömnlösa nätter sidan om förflutna älskade viskandes allt det där jag borde sagt när det var dag. Du är fortfarande en underbar bok, Agnes, och jag är glad för att jag får läsa dig.
2009-01-19

  Göran P Rödholm VIP
Gungande vacker. "Ligger varsamt fast" är en skön bild.
2008-11-06

  Bjarne Nordbö
Ok, ser nu att du tror han sover. Skit samma. Pussa hans panna.
2008-10-28

  Bjarne Nordbö
Även om det inte är mig du avser här tror jag aldrig att du sover.
Varför.

Sedan dag två eller tre här på poeter lever du i mig. Är dig stort tack skyldig. Och du, hälsa han som sover. Den som sover syndar mest just nu. ;)
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes