Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SWEET & SOUR

hon kom från sundsvall
hon var kär
så därför är hon
nu bosatt här
hon doftar kvinna
och parfym
nu tummar hon på
en volym
med poesi av
ulf lundell
hon fick ett tips av
en rebell
högskolestudier
bråda dar
nu ska det skrivas
kommentar
till valfri samling
poesi
efter en stund gör
jag sorti
jag säger hej och
lycka till...

det blir så sällan
som jag vill!

LARZ GUSTAFSSON 080314





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-29 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP