Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TYNGD

som om mitt liv
gått mig förbi
brutit upp
och gjort sorti
som om
det roliga
var slut
som om
det bara
fanns förut

de dar
som avlöser varann
allt som dök upp
och sen försvann
när sorgen tynger
som ett lod
har jag berövats
allt mitt mod

jag har tömts
på det jag haft
nån har kramat
ur min saft
om nån rör mig
rämnar jag
en sån sällsynt
sorglig dag!

LARZ GUSTAFSSON
22/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-29 06:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Såna dagar "som avlöser varann" ett tungt ok att bära
...bra skrivet
2008-10-29

  mare VIP
Bra skrivet
2008-10-29

  madigan
Gratulerar till denna vackra dikt!
2008-10-29

  Betlehemsstjärnan VIP
En sån känsla är riktigt tung...men dina ord berör/B
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP