Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla meriter och nya mål


Gamla meriter
likt tårtor
sköna att skåda och äta
ett tag

Men likt alla andra bakverk
ruttnar, surnar och luktar
även dessa
en dag

Laga nya mål
göra upp nya planer
smakar och luktar
frisk morgondag




Fri vers av Regular
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-29 10:20



Bookmark and Share


  Ljuv
Precis vad jag behövde höra - tack!
2008-11-07

    Toronto för att jag aldrig varit där.
fräsch dikt! snyggt!
2008-11-03

  Bibbi VIP
Ja, det tar jag till mig idag, speciellt sista versen.
Applåd och bokmärke.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular