Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar poesi!

 

Jag vill att du vibrerar in lite hårt

mellan mina rader

slickar på alla punkter...   ...  ...

kysser alla kolon,

 

så att detta kan bli

fulländad poesi

nångång...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 425 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-10-29 18:53



Bookmark and Share


  papessa
ett roligt skrivet erotiskt budskap..
2008-11-02

  Tina-sol
Den här är snygg!
Finns en strävan i den, en längtan eller drivkraft.
2008-11-01

  Don Jorgé
Härligt och mycket sensuellt.
2008-10-30

  Elaine.S VIP
Oj oj...så snyggt och härligt att läsa:)
2008-10-30

  lodjuret/seglare VIP
jag var på fyndhörnan på Iköa idag men där fanns ingen poesi att se på långa vägar jämförbar med den här sorten
2008-10-29

  Rosen VIP
..förs in i dina ord som klär av en naken..
liten erotisk stämning här..njutbar poesi..fulländad inför nästa och nästa o nästa...är det inte det som är tjusningen med poesi..
en utmaning.
Applåd!
2008-10-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
För talande ord
är Du som gjord!
*YOU SUNBEAM!*
**************
2008-10-29

  ~Leonardo~
Läckert...så att orden inte räcker att beskriva detta.
fulländat som heter poesi, vackert!!!
2008-10-29

  aol
känner mej naken ler så finurligtbravo
2008-10-29

  Lejonhjärtas poesi
Poesin blir aldrig fulländad den bara vibbar alltmer...
2008-10-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du är finurlig du :-)
2008-10-29

    Herr Ångest
Fyndigt!

(Ännu) en erotisk läsupplevelse från dig..

*applåd*
2008-10-29

  Havsbris
undrar bara,
var sitter alla kolon
och punkter någons(tans)
ahahahhaha

älskar poesi med även
naken, med bara ord
eller bilder, alltså ;o)

Du rockar fett!!
Bravo!!
2008-10-29

  lyckeli
hoppade några bokstäver i namnet, blir så många annars ; )
2008-10-29

  lyckeli
snyggesnyggt enidel..
2008-10-29

  thyra
Finurligt tänkt och skrivit! Fint!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du