Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De döda

De döda
ovanligt levande ikväll
dansar i dina skuggor
av vanvett


skratten
som fastnat i ett eko
över gatan
hänger ögonen kvar


ljuden
asfalten som grät
glas och metall
sjöng för dig


drömmarna
stänkte över ljusen
mörkret
över världen


barnen
tystnaden
blickarna
dansen genom minnen


orden
rann ur din mun
smärta utan alfabet
utan liv


det eviga
i några få sekunder
aldrig
är ett ord jag inte förstår




Fri vers av Herr Ångest
Läst 614 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-10-29 22:54



Bookmark and Share


  Celticgirl
Helt underbart formulerad versrad:
"De döda
ovanligt levande ikväll
dansar i dina skuggor
av vanvett"

Gillar mycket!
2011-09-15

  Blue Bird
Underbar !
2010-02-21

  Ola Rydberg
Väldigt välskriven
och läsvärd
stående applåder
2008-11-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Mästerligt skrivet...Du fångar och orden sätter sig som djupa knivar inuti (fast positivt)
En wow-upplevelse/B
2008-11-01

    Din Mormor
*mållös*
2008-11-01

    Anonym Ängel
oj....

vilken text, borde skriva en riktigt bra komenatar här...

denna texten var enorm, riktigt bra, en av dom bästa jag läst!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest