Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Släpp taget, låt båten bara gå" tror jag han sjöng, Peter Lemarc...


Båten bär över

Rör min hand
håll om ett tag
när vattnet bäddar
för färden över

jag vill, att du är kvar
när båten bär
men ensamheten
stoppar stegen

det var detta
som livet var
en sol som ovan leker
bakom skyars gardiner




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-30 10:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivit
känner lugnet när jag
läser
2008-11-05

  Maria T
Jag får många känslor
när jag läser din dikt
2008-10-30

  Sladjana Zubcevic
"jag vill, att du är kvar
när båten bär
men ensamheten
stoppar stegen"
Underbart skrivet.
2008-10-30

  friheten
Vacker skriven!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö