Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden tar slut



När orden inte räcker
för att beskriva allt
byter jag linjerat
mot helvitt block
och pennan slutar
forma ord efter ord
och börjar sakta
rita former och bilder
som får ta vid
där orden tar slut.
Allt för att förmedla
känslan jag känner
och tanken jag tänker.
Orden blir till bilder.




Fri vers av Anna H
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-20 23:55



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar din dikt - iblan kan en bild säga mer än ord. pratade dessutom med en kollega om att sluta använda linjerat papper häromdagen, ofta kommer de bästa bilderna till på olika möten som man tvingas sitta av, och de är ofta lite mer ohämmade
2004-05-21

    Idun 1
Härligt att du kan måla, teckna, rita ner det du skriver om det ger en ytterligare dimension till din poesi.
2004-05-21

  Rachel Roth
fint skrivet....förmedlar stark önskan att ge uttryck....
2004-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H