Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rosa oas



Mitt japanska körsbärsträd
kommer snart att slå ut
rosa, skimrande glädjefnatt
Jag längtar efter det och så till slut
exploderar det över en natt!

Mitt i stan, en oas, en lund
trotsande den gråa asfalten omkring
Men det varar endast en kort, förtrollad stund
så som de flesta underbara ting




Fri vers av Lilla lo
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-08-08 16:03



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Så vackert, så sant! du skriver så äkta igenkännande!
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo