Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NOVEMBERBLÅ

ögonfärg:
havet en novemberdag
gömde sig
för att hon kände obehag
granskningen hon upplevt
var ett undantag
plus att den som granskade
var faktiskt jag...

ögonfärg:
som havet i novemberblått
nästan som
en underlig nyans av grått
kanske har
november slagit rot i dig
något dystert
har fått in sin fot i dig
kanske ser
du något av ett hot i mig
men jag kan
skingra sorgens svarta sot i dig

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-31 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP