Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själs sökande

Själ vandrade

tomma gator fram

längtade efter famn

 

Tårar likt regn

 

Själ vandrade

ensam och rädd

längtade efter vän

 

Tårar i natten

 

 

 

Själ lyssnade

hörde viskande röst

"Du är en ängel"




Fri vers av Cajsa
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-01 11:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Du fångar VEMODETs bittra kalk på ett Innerligt och Uppriktigt vis..
2008-11-01

  Annmargreta
Mina tankar och kramar finnshosdig!
2008-11-01

  Betlehemsstjärnan VIP
En känsla av ensamhet och övergivenhet, men en liten glimmande ljusglimt förgyller tillvaron. Vackert!/B
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg