Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden nalkas

Du är med mig

var dag jag vaknar

var kväll jag somnar

 

 Du finns i solen som värmer min kropp

Du finns i månen som leder i mörkret

 

Du finns i varje andetag jag andas

Du finns i hjärtats dunkande slag

 

Du är med mig

var storm som blåser upp

var våg som sköljer ner

 

Du är blommorna på ängarna

Du är trädkronorna som vajar

 

Du finns i varje regndroppe

 

Du är med mig

i var stjärna som tindrar

i var barr på stigen

 

Du finns i varje ord

 

Du bor i mitt hjärta

Du ger styrkan jag behöver

 

Du tröstar när livet är hårt

får munnen att le

 

Du bor i min kropp

du leder mig rätt

 

 

Jag hör en röst inom mig

din röst som viskar

 

~ Vi ses igen

på mjuka moln

när tiden din är inne

 

Jag väntar på dig

finns vid din sida

alltid ~




Fri vers av Cajsa
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 14:00



Bookmark and Share


  Annmargreta
Harbokmärkt texten "När tiden nalkas"
tycker den är så oerhört vacker.
Kan du berättra lite mera för mig om
hur du mår just nu:vill gärna hjälpa dig!
2008-11-01

  Mats Henricson
En Intensiv, Varm, Generös och Härlig Hyllning till Någon Du Tycker Mycket Om ! Bokmärker !
2008-11-01

  Annmargreta
Skickar tankar varma såna och varma kramar!!!!!!!!!!!!
Margaretha.
2008-11-01

    Maria Malm
Varm och tröstande text.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg