Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde skriva av mig lite grann


Ord man kan undra över

Dina ord

får mig att undra

är du min vän

 

Dina ord

kan såra mitt inre

förstår inte din mening

 

Dina ord

kan vara så konstiga

förstår inte innebörden

 

Dina ord

är inte alltid dina

förstår inte sammanhanget

 

Dina ord

får mig att tvivla

är du min vän?

 

Dina ord

vill bestämma över mina

varför?

 

Dina ord

vill uppröra mitt inre

varför?

 

 

Du är min vän

jag tvivlar ibland

 

Jag är vuxen

jag kan välja

 

Du är en kompis

låt oss vara vänner

 

Varför

vill du såra mig ibland?

Varför

vill du se mina tårar rinna?

Varför

vänder du mig ibland ryggen?

 

Jag vill vara din vän

vill skratta med dig

 

Varför

vill du inte det?




Övriga genrer av Cajsa
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 18:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Svåra frågor som kräver svar, bra skildrat , rakt och ärligt...
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg