Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer över ljusbruna fina sandkorn

Tar min väns skära hand

springer över blåa vågors brus

fångar vita molnens vingar

 

Hör gröna kronor vaja

gula solens varma strålar

 

Tar min väns skära hand

springer över ljusbruna fina sandkorn

tar sats intill bryggans svarta skepp

 

Hör gråblåa måsar skria

 

Tar min väns skära hand

springer över ängarna

 

andas...stilla




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-02 10:48



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vackert snidat !
2008-11-02

  Annmargreta
Blir alldeles varm
av din text-
så vackert Cajsa!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg