Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt rop ekar genom natten

Jag hörde ditt rop på hjälp

din spruckna röst

eka genom natten

 

en stjärna lyste klar

 

Jag såg din stora rädslas blick

dina ögons skrämda syn

 

en måne lyste klar

 

Jag såg din kropps siluett

sprang...

 

...fångade dig...

 

...omfamnade dig

 

Var inte rädd




Fri vers av Cajsa
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-02 11:40



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket fin text.
2008-11-03

  Mats Henricson
Fint initiativ Du fångat här, mycket snyggt målat också....
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg