Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap som var stark

Trodde vår vänskap var stark

stark som skulle hålla

tydligen var det inte så

 

Lika lätt som vi blev vänner

blev vi ovänner

 

Jag tycker om dig som vän

du är positiv och charmig

inte negativ som nu

 

Du svarar inte på min fråga

vad jag gjort för fel

 

Vi har skrattat tillsammans

vi har stöttat varandra

vid tårar och smärta

 

Vill du prata

jag finns här

 

Min saknad är så stor

mina tårar rinner ner

bildar pölar

 

Snälla prata med mig

vill vara din vän




Fri vers av Cajsa
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-02 19:49



Bookmark and Share


  friheten
Så underba skrivnom skand, smärtan efetr en älskad vän försvinner.
2008-11-03

    Maria Malm
Det gör ont, när vänner försvinner.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg