Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusentalsbitar i en hög

Sakta faller livet sönder

tusentals bitar i en hög

Ingenting är som förr

ingenting känns igen

Själen förstår inte längre

vad är det som sker

Tårar rinner som aldrig förr

glädjen försvinner sakta iväg

Vänskap som förloras bort

ensam står man kvar

Utan svaren man behöver

varför blev det så här

 

Livet tappar sin mening

sin tro och styrka




Fri vers av Cajsa
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-02 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket ledsen, sorglig & ensam
dikt som många, även jag, kan
känna igen oss i
2008-11-03

    Maria Malm
Ibland kan den känslan infinna sig, att allt faller sönder i bitar. Men om man tar det så lugnt man kan, kan man så småningom komma på hur man ska sätta ihop bitarna igen.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg