Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrev bara av mig, spontant...   

 




Av allt jag skrivit - Så är det orden om dig som betyder allt

 

 

 


jag trodde att jag visste vad smärta var
så många gånger har jag fått mitt hjärta krossat
men nu har jag mist min älskade far
är smärtan olidlig och jag gråter till oändlighet
världen är så mörk och kall

men du finns där, min rödtopp
du gör världen varmare
din röst får mig att njuta av välbehag
du helar mitt trasiga hjärta
ger mig mening när allt känns meningslöst

och jag kan inte förklara
jag tycks inte kunna få dig att förstå
varken hur vacker eller underbar du är
både inuti och utanpå

jag är så ledsen
att min pappa aldrig fick lära känna dig
du fick aldrig lära känna världens bästa pappa
och han fick aldrig lära känna världens underbaraste flicka
som bosatt sig i hans sons hjärta

tider som svunnit
kärlekar som brunnit
och slocknat
av alla ord som jag skrivit
så är det orden till dig, min kära
som betyder allt

inom mig
är allt upp och ner
för jag har sorg i hjärtat
och lycka på samma gång
jag har mist min far
men dig har jag kvar

och jag vill att du ska veta
att du är det finaste jag har
även om jag inte alltid gör allt särskilt bra
om rätt ibland blir fel
och tvärtom

om mina ord inte är tillräckligt fina
om jag inte kan få dig att rodna och le
göra dig varm och glad


jag kanske inte är någon poet
jag kanske inte är någonting alls
men i mitt hjärta så är du allt


jag tycks inte kunna få dig att förstå
varken hur vacker du är
både inuti och utanpå

och jag kommer själv aldrig att förstå
hur någon kan vara så underbar som du

av alla orden som jag skrivit
och allt som jag skriver
så är det orden till dig
Sandra
som betyder allt

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-02 20:37



Bookmark and Share


  Louise. J
Sandra?
2008-11-19

    AnnaGs
Du är begåvad,
verkligen oerhört begåvad!
Underbart skrivet!
2008-11-06

  kärleks ängel
så vacker att känslorna bara väller över!
2008-11-06

  Thesameiused2be
gud va vackert skrivet:) nu får jag tårar i ögonen.
2008-11-04

  TheMaskedMisery
Hur fin som helst!
2008-11-03

  VampyrÄngel
alltså, mina ord är slut,
så jag säger bara
applåder!
2008-11-03

  elden
applåder. ord fyllda av känsla
2008-11-02

  aol
bara så vackert
2008-11-02

  aol
bara så vackert
2008-11-02

  lizanystrom
så vackert skrivet..
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP