Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändlig kärlek

 

 

skriver om längtan

och saknad stor

mellan raderna

ryms oändlig

kärlek




Fri vers av sunnanvind
Läst 452 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-03 17:51



Bookmark and Share


    wildrosen
stor poesi, med få rader...
2008-11-11

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-11-04

    wilja
det viktigaste sägs alltid mellan raderna.
du har fångat in det väl här. finstämt.
2008-11-04

  lyckeli
dina rader rymmer också oändlighet åt tanke...
2008-11-04

  Lars Granlöf
Längtar efter att bli längtad efter
2008-11-03

  Peter Matsa
Härlig
Rofylld
Och ändå större än så
2008-11-03

  glittertindra
mycket vacker denna.. :)
2008-11-03

  Blåbäret
starka rader här...i all sin enkelhet blir den så stor och vacker i sin betydelse...applåder vännen
2008-11-03

  friheten
Så underbar skriven om kärlek
2008-11-03

  Lejonhjärtas poesi
Oändlig äer kärleken liksom det oskrivna just där mellan raderna.
2008-11-03

  Eaglemountains VIP
vacker min vän, vackert.....
2008-11-03

  Eva Langrath VIP
Så vacker om kärlek som finns kvar trots saknad. Där kan man känna sorgeglädje.

Eva
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind