Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fått ny positiv respons på mina böcker....


Magiskt...

orden som jag skriver ner
om känslor jag känner
om tankar jag tänker

just de orden kan beskriva det
som någon annan känner
som någon annan tänker

det känns osannolikt
det känns overkligt
det känns magiskt


om mina ord hjälper någon annan
DET ÄR STORT!




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 18:48



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det är gott om orden man skriver någon gång kan hjälpa en annan människa.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson