Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska veta att jag älskar dig



bestämde mig att närma mig dig

genom din musik

sitter här och lyssnar till en Cd

blandad med dina favoritlåtar...

du kan alla texter utantill

jag kan höra din röst när du sjunger med

fast du är så långt borta ifrån mig nu

du ska veta att jag saknar dig och älskar dig


de handlar om Satan och Himlar

demoner och änglar

hyllningar till ett mörker utan dess like

om hämd och mord

lustfyllda avrättningar

Djävulens alla fräcka påfund

om lidelse och smärta

utanförskap och besvikelse

att älska och att älskas

musiken är hetsig med en aggressivitet

ibland är den stilla, mjuk med sköna toner

låtar om något mer..

längtan efter kärlek och ömhet


jag undrar inom mig... vad av detta är du?

dina tankar ditt inre


vet du själv?




Fri vers av sunnanvind
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-04 12:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
precis så som en mor agerar för att närma sig sina barn...villkorslös kärlek i sina försök att förstå och hjälpa...svår text om jobbig revolt men som låter kärleken lysa igenom hela vägen
2008-11-05

  Peter Matsa
Vilken stark text om stor kärlek...
Ändå utforskande, avvaktande
*applåd*
2008-11-05

    JJ VIP
En allvarlig och djupt kännande och tänkande text! Vad finns innanför skalet på en människa, hur formad är hon? Hur påverkad blir hon av sin omgivning? Freud kanske hade svaret, vi andra får undra... Mvh. JJ.
2008-11-04

  Eaglemountains VIP
Oj, det var inte någon softmusic som Du lyssnade till - klart att Du ställer Dig frågan
2008-11-04

  Hannadraken
oj, den här satt där den skulle. riktigt obehaglig känsla faktiskt i mig. och längtan...
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind