Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner emellan

tid av minnen lyser

en brinnande längtan

där skratt förgyller varann

en saknad som lyser

mitt i all verklighetsmening

vägarna vi vandrat skiljer oss

så som livet är menat

där minnen är vår tid

att minnas med lycka

 



 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-04 12:27



Bookmark and Share


  friheten
Väldig fin
2008-11-04

  Lejonhjärtas poesi
Att minnas med lycka är härligt och njuta i lyckan som skapar nya minnen.
2008-11-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Visst är det så...underbart skrivet. Minnen finns alltid kvar/B
2008-11-04

    Maria Malm
Man får ta vara på den tid man har tillsammans. Resten blir minnen.
2008-11-04

  Mr Lindemann VIP
Att kunnat vara där hos varandra en tid trots att denna tiden av vänskap inte hinns med längre ger ett hopp om att nära den tiden som en gång var i varsamhet och vårda den
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz